Godnattisch

nu kom jag hem för en stund sen och har fixat mig för o sova strax (Y) ja är faktiskt ganska trött:P
efter skolan drog ja med hem till tibblin så de blev ingen bloggning efter skolan för jag glömde min laddare hemma och batteriet tog slut under dagen :P köpte comviq idag oxå så nu blire de o smsa:D fick även en rolig grej av mamma idag som jag ska ta kort på i mon o som ni får se i mon ;) gött o slippa första lektionen i mon :P men nu ska jag sova så ni får ha de gött pusshaaaj :D


bild på mig o nathlie gumman:)♥
äckelbild på mig men ja bjuder på den :)

skolan idag då

nu har jag nästan fixat klart mig och jag missa bussen som vanligt men som tur är så e Tibbe min räddare o ska strax hämta mig :) Tack ! så jag bloggar antagligen mer när jag kommer hem vid 4 -.- pusshaj


they don't know you like I know you they don't know you at all

kom nyss hem från tibblin och Kristoffer visade mig en låt som är grymt bra ! den har en viss verklighetsbasering oxå , du vet vad jag menar Kristoffer :)


all i want for christmas is you , only you !

it feels like i´m alone ..
det är min största räddsla att bi ensam och oälskad..
riktiga vänner sviker aldrig ,men tydligen har jag inte så många som jag trodde..
de känns bara som jag har några kvar och de är något som fattas något riktigt stort..
Fast det har fattats ett tag nu , jag hatar att inse sanningen när den är skit !
Fan gå o häng dig , ja kan inte , jag vill igentligen inte men jag vill för att slippa ..du har verkligen vänt upp och ned på min värld ..
jag blir snart galen ! i just wanna run away , go far away from here!

måndaggg

sorry för att jag inte bloggade mer igår men när jag kom hem från stan åkte vi o lämnade theres hos hennes kompis sen åkte vi ut o sladda o hade kul :) senare åkte jag och rickard hem till svampbob och träffa dom en stund o när jag kom hem va jag hur trött som helst så jag gick och la mig direkt :P


jag orkar verkligen inte gå till skolan idag :( men jag måste, fick precis ont i magen med jaa va kul (N)

ingenting förutom att vara med dig kan förändra allt annat !

hejdå

skriver om gårdagen senare ,men nu ska jag strax gå o fixa mig så kommer tibbe och några o hämtar mig så ska vi dra in till stan :)  HAHA jag låg o sov o drömde om något as mysigt (kommer dock inte ihåg va de va längre) så ringer tibbe o säger att vi ska till stan , bara förstör min dröm :P aja de va väl lika bra kan ju inte sova bort hela första advent :P så ja bloggar mer senare puss !

bildbriiiiist !?

smoke tires not drugs ! mhv rickarrdooo

sitter hemma hos tibblin och har druckit vitamin vatten med 2 st såna tabletter i och nu har jag överskåtts energi och är jätte glad förövrigt:D så tycker jag rickard kan sluta ligga död i sin soffa o vara lite social mot mig :D:D:D
när tibbe är klar så drar vi o träffar matte sen senare kanske vi ska träffa stefan och dom :) blir nog inte mycke bloggande idag :p så ni får ha en underbar kväll för det tänker jag ha :D precis som bilden nedan ! :D




julklappstips

har e lite tips på vad jag önskar mig som oxå kan vara lite julklappstips
kommer fler inlägg om de när jag kommit på mer :)

fondationpensel finns på kicks


brun ögonbrynspenna finns på hm:)

fake naglar , saknar det något så otoligt mycket :o
och de måste man beställa tid för o finns på de flesta frisörsalonger :)det är dock ganska dyrt ;)



och underkläder , både från hm och gina , jag samlar faktiskt på ginas spets trosor ;) sen så köper jag andra underkläder typ som bh,string osv på hm :)
trosorna från gina är väldigt populära bland tjejer vad jag vet ;)




torsdag 25 november

fan va gött det är att sova ut säger jag bara ! :) vaknade precis o ska strax hoppa in i duschen sen ska ja städa  lägenheten lite och plugga så jag kommer frammåt med detta jävla projekt någon gång :P  och jag hoppas dagen blir som tänkt för då blir jag glad :) hade skit kul igår i rollsbo när vi va 5 bilar och en apa traktor som sladda , kulkul :):)
kisses


sämre betyg för eleverna i nian.

hahahahha jag läste precis i tidningen och jag kunde inte mer än att skratta när ja läste de för jag va en av eleverna :

kungälvs niondeklassre gick ut med sämre betyg i år än tidigare och följer trenden i landet. Munkegärdeskolan är den skola som har tappat mest. Det är första gången på fem år som de genomsnittliga betygen för sveriges niondeklassare sjunker , enligt ny statistik från skolverket. Efter att ha legat en bra bit över landets genomsnittliga meritvärde, har kungälv dalat och närmat sig riksgenomsnittet.

meritvärdet på kungälvs skolor
Munkegärdeskolan (133 elever) 203,8 (222,3) 78,9% <---min skola !
Thorildskolan (186 elever)        209,0 (207,8) 94,1%                
Ytterbyskolan (193 elever)       209,1 (216,1) 94,3%
Friskolan i kärna (31 elever)      226,8 (221,8) 96,8%
Strandskolan (25 elever)          221,0 (235,2) 100%

Fredkullaskolan och Älvkullen har för få elever för att finnas med i statistiken.

meritvärde betyder att elevens alla 16 bästa skolbetyg utgör grunden för meritvärdet, där godkänt ger 10 poäng, väl godkänt 15 poäng och mycket väl godkänt20 poäng. Meritvärdet kan max vara 320 poäng.










onsdag

efter att min mamma hämtade mig igår så åkte vi ner till kungälv o fixade lite grejer o hämtade även upp viccy :)
så va jag med viccy resten av kvällen :) sen gick jag faktiskt och la mig klockan 10 :o inte likt mig men de va jätte skönt verkligen :) va inte alls lika trött i morse :)  nu sitter jag här o kom hem för en stund sen..
snart kommer mamma med maat (A) sen får vi se vad som händer senare idag :)

bildbrist !

To mammi

nu ska jag börja packa och gå till min mamma:) orkar igentligen inte , men ja har inte vart hos henne på en månad det är att jag inte orkar packa igentligen Haha ! vet inte vad jag ska skriva mer. ska ner till kungälv om en stund oxå :) bloggar mer senare kyss !


godmorgon

nu missa jag den tidiga bussen igen , det går en om 10 min men jag funderar på att skippa denna lektionen och nästa för jag kommer ändå inte vara med på idrotten då får man ju ej aktivt deltagande och de e typ som frånvaro så äh what ever , går o lägger mig igen så när ja kommer till skolan har jag en 3 timmars lektion :)


Tomten jag vill ha en riktig jul , en sån som man har när man är liten :D

det blev att träffa julia och louise en stund o hälsa på den gammla skolan som faktiskt bor granne med mig xd
va lite kul att lärarna kände igen oss:) senare drog ja hem tibblin o va med dom tills ganska nyss när jag kom hem :)
ska snart gå o lägga mig de e ju skola i mon -.-

Ååh vad jag längtar till julen det är helt sjukt :( de är så mysigt ! men i för sig är de inte långt kvar på söndag e de ju första advent :) måste köpa julklappar :o haha alla mina pengar kommer gå till julklappar (A) ska börja julpynta nu i veckan oxå :) mysmys! 

bild på mig från förra julen:)

känns som söndag idag

godmorgon , nu har jag varit  uppe en stund och funderar på att äta lite:) måste verkligen städa mitt rum sen oxå.
tänkte dra in till stan o kolla julklappar men de verkar inte som att någon kan följa med mig , sen vet jag inte om jag orkar själv :p Haha oj jag kom på att de e fan måndag idag de känns som söndag xd

ja köpte denna igår och den ska tydligen hjälpa mot ''påsar under ögonen'' inte för att jag har så mycket men ja kände att jag ville testa , och än så länge har de inte gett så mycket ändring men de kommer väl:)
bilden och ideén fick jag från http://juliaabv.blogg.se

Harry potter and the deathly hallows

http://moviegirltips.blogg.se/images/2010/31863_115282942.jpg

kom nyss hem från att ha kollat på första delen av den nya harry potter och den va grym ! :)
verkligen värt att se , de  är jätte mycket spänning i denna filmen :)

va där med pappa,kusin daniel och hans kompis sebbe , min bb kompis som fyller år samma dag som mig ;) fick jätte ont i svanskotan och benen av att sitta där så ja kunde ju inte sitta still (A)

tresemmé 24hour body

är ett jätte bra shampoo och balsam , jag köpte nyss det och de fungerar jätte bra. håret blir skit fint , lent och luktar gott :Ddet är oxå lättare att fixa håret när man använder detta :) så det är värt att testa , jag har inte testat dom andra produkterna men de skulle ju kunna vara julklapps tips till tjejer ;)






people can change on just one moment

hade en mysig lördag kväll med trevligt folk :) finns inte så mycket mer o säga mer än att jag alltid har kul med dom vad vi än gör :) och ikväll ska jag på bio med min pappa och vi ska se den nya harry potter :)
ska snart gå o duscha sen får vi väl se vad som händer:) Kisses !



People can change, how much others think they can not. i know it !



gött att vara hemma igen

kom precis hem från skolan ja är inte alls lika trött som jag trodde att jag skulle vara när jag bara sovit 4 timmar inatt :p när jag gick till bussen höll ja på att rammla 150 gg seriöst de är nog dags att köpa sig riktiga vinter skor o inte gå runt med skor som inte har något mönster så man rammlar , hmm ??

fan vad jag har ont i mina ben :o de e kämpigt att stå upp hela tiden o speciellt när man bara ätit en gång :p
ska ta o duscha snabbt snart vill inte gå runt o lukta mat hela dagen :s sen får ja väl se vad som händer innan rickard och tibbe kommer och hämtar mig :)

blir nog dåligt med bloggning resten av dagen men nu har ni iaf fått ett litet inlägg:)


saknar mitt blonda hår men jag älskar mitt bruna ♥

skolan på en lördag

sitter o ska blogga lite snabbt måste till skolan snart fyfan orka skolan på en lördag när man sovit 4 timmar (Y)
haha ja hade en sjukt kul kväll igår även om dom mest grejade så hade jag kul ändå :) hinner inte blogga mer nu gör antagligen det när ja kommer hem puss:)


freedag

sitter hemma just nu o har 2 och en halv timmes håltimma -.- va äcklig mat i skolan så ja äter hemma :)
sitter med jackan på mig ine för jag fryser som ett as ! HATAR vintern ! de e verkligen jätte kallt ute nu :o
måste gå till bussen snart igen bussen går 12.04 och klockan är halv :P Gött att de är fredag idag ♥ efter skolan vet jag inte vad som händer men de får vi väl se :)

har ju fått låna rickards ipod och ja går runt o lyssnar på låtarna hela tiden :D har verkligen saknat min mp3 som e borta.. Tack rickard ♥   mycket techno på den men de e grymt ;D Emilia♥Musik



min värld snurrar

klockan är halv 3 om en och en halv timme kommer tibbe o hämtar mig så ska vi dra in till stan till buttriks ,
vi ska ju på maskerad på lördag så vi får väl se vad de blir för kläder ;)
vart hemma idag e förkyld o man måste vara frisk i köket. haft ont i huvudet sen jag vakna oxå :(

jag fattar inte vad felet är jag är trött hela tiden hur mycket eller lite jag än sover så är jag fortfarande meeega trött :o varfööör ? kanske e ja vintertrött, men varför så länge har vart så 2 - 3 veckor nu :s

men jag bloggar senare :)


i dream about you every night , why ?

skolaan

sitter i skolan och har matte , jobbar med rebecca o de gick skit bra i början men nu har båda tröttnat :P
slutar halv 4 idag jäääätte segt -.- efter skolan ska jag åka med mamma o syrran o klippa mig:) hoppas inte att de blir för kort :( sen ska ja åka hem till tibbe o färga hans hår och mina ögonbryn :P bloggar mer senare måste göra min uppgift nu så jag får sluta puss! :)


goda nyheter :)

nu ska jag snart gå att lägga mig :) är så sjukt trött på kvällarna nu för tiden undra varför ??
fick iallafall redan på idag att vi har öppet hus för 9orna som ska välja linje på lördag så jag ska vara i restaurangen från 08.00- 12.00:) aja gött att jag fick den tidiga tiden och att man är ledig på måndag (H)

sen fick jag oxå reda på att nästa casting som kommer var i göteborg ska jag vara Som värdinna tar man imot folk på castingen och hjälper dom tillrätta , naajs ju :) sen så får jag antagligen veta under veckan när min nästa fotografering är oxå ! :D


skoolisch

just nu sitter jag vid cafeét i skolan med victoria och julia :) viccy gjorde ju världens miss , sovmorgon men sitter i skolan och undrar varför ingen i hennes klass är här XD haha !
nästa lektion har vi idrott och vi ska simma :o jag kommer ju inte vara med:P känner mig jätte duktig har inte varit med på en ända idrotts lektion än (y)

vet inte vad jag ska blogga mer om så bloggar när jag har tid puss! :)

godmorgon

har varit hemma idag för jag hade så jävla ont i hela kroppen igår :o helt weird , i morse hade jag typ feber oxå så nu ska jag ta o börja plugga lite sen ska jag spela lite o så får vi se vad som händer , gött att man kunde sova länge idag säger jag bara;)

bloggar mer senare ,puss

låttips


sjukt sköna låtar som får en att tänka , lyssna på texterna riktigt noga ..

HIM – In Joy And Sorrow


HIM – Close To The Flame


Dead by April – Carry Me



Nightwish – Nemo



Bring Me The Horizon – Blessed With A Curse



Bullet For My Valentine – All These Things I Hate [revolve Around Me] [album Version]



Bullet For My Valentine – A Place Where You Belong



Sonata Arctica – Tallulah

hoppas du vet att det inte bara är mitt fel, du ser alltid mina fel men aldrig dina egna .. det gör så ont i mig att alla dessa åren ska få rinna ut i sanden för detta när det inte ens är mitt fel .. Men nu är jag trött på det här.





jag har namnsdag idag

godmorgon det är äcklig söndag igen , fast jag har namnsdag idag så de e positivt :D
ska gå o duscha nu sen så ska jag och pappa  dra hem till min farmor på middag idag:)hundra år sedan ja träffa henne känns det som :P

aja bloggar säkert mer senare puss!

love you<3


du finns fortfarande kvar fast jag försöker glömma.
ja tänker inte mycket alls på dig längre , förutom på kvällarna när du finns i mina drömmar.

If I let you in, you'd just want out.

jag kommer nog blogga väldigt dåligt idag har ingen blogg lust alls !
nu sitter jag och väntar på att rickard ska hämta mig , senare ikväll så ska jag på tjejkväll med klassen om jag hittar ett sätt att komma dit på (Y) annars får vi se vad som händer:) puss







Dont make it harder than it is!
de är fan inte mitt fel de va ni som valde fel väg ..

friiday

haft en helt okej fredag med roligt folk :) men nu ska jag sova o ha en ännu bättre lördag puss på er :D
godnatt !


orka inte leta upp någon bättre bild , men här e på när jag va liten :D

älskade fredag (L)

nu kom jag precis hem från skolan och klockan är bara kvart i ett :)
hoppade en lektion o gick  hem istället har så jävla ont i magen och jag vill ju inte ha de ikväll , för helg e helg o då ska man ha kuuul ! :) Det e fredag idag vilket jag gillar ! :D viccy kommer hem till mig när hon slutat o julia & louise kommer sen oxå:)

pappa har precis fixat photoshop cs4 till mig Taaack pappi ♥♥ som jag installerar nu :)
bloggar mer senare kisses :D


Torsdag 11 november

nu kom jag nyss hem och jag funderar faktiskt på att gå o lägga mig i sängen direkt så jag orkar med i morgon :P
jag är verkligen jätte trött:o rickard o tibbe kom förut och hjälpte mig att plugga taack ! de hjälper verkligen !:)
sen åkte vi ner o köpte kakor som jag tjötat om hela 2 dagar :P haha o dom har jag ätit upp alla utom en (A)
sen åkte vi till kyrkan o träffa viccy o nu e jag hemma :) men i mon ska jag vara med Louise , Julia och viccy får väl se vad som händer då :)

Godniight !
söt bild på rickard från igår när han testade mitt löshår :)




under dagarna känner jag mig oslagbar , men på kvällarna i min ensamhet känns de som att jag aldrig kommer att klara detta ..

varmkök

usch vilken hemsk dag i skolan , jag gillar verkligen inte min varmköks lärare ! hon är så hård -.-
Hon tvinga mig att äta senap idag och om jag inte smaka skulle jag inte få sluta tidigare :o
och man blir alltid så jävla trött när man är i varmköket :o

aja nu har jag duschat och ska lägga in massa bilder på datan och sen kommer tibbe o rickard o ska hjälpa mig o plugga (y) :)

my eye !

Hemma från skolan !

nu kom jag precis hem från en jätte jobbig restaurangdag så nu ska jag gå o duscha direkt för hela jag luktar mat känns de som :o bloggar mer sen :) puss !


top 5 snygga kändis killar


1. Ben Mckenzie

http://tvrecappersanonymous.files.wordpress.com/2010/06/ryan-cage.jpg


2.Taylor Lautner

http://www.twilightsaga.se/wp-content/uploads/2010/01/new_moon_jacob_black_poster.jpg

3. Cam Gigandet

http://www.topfatlosstrainer.com/wp-content/uploads/2009/12/09/cam-gigandet-workout-never-back-down/Cam-Gigandet-Never-Back-Down-Workout.jpg

4.Robert Pattisson

http://flyasaltothemoon.blogg.se/images/2009/robert-pattinson-should-be-illegal1_61977188.jpg


5. Zac Efron

http://blogg.radiolive.se/files/2010/07/zac-efron.jpg



header

nu header :) vad tycks ?
taack louise :D♥


bildbrist

sitter hemma hos tibblin ,ovanligt eller hur ;)
jag och tibbe har precis tändt i pannan för  det är skit kallt :o har frysit sen jag kom hit :P
ja o tibbe sittar o kollar kläder på internet :D



håltimma

klockan är 13.05 och jag sitter hemma :) har rast till halv 3 :o från 12 :p hahah snacka om segt så jag åkte hem en stund :) o nu ringde tibbe o sa att han kommer en stund oxå.får se vad som händer senare :)
vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag skriver ifall jag kommer på något roligt :)
Kyss

night

nu ska jag sova och gå till den äckliga skolan i mon och har matte prov i mon med ..
orkar ingenting just nu vill bara åka här ifrån , hoppas verkligen att ja pappa och pappas kompis familj åker utomlands snart som det är pratat om ! Godnatt ! bloggar mer i mon

close to the flame

nu kom jag precis hem från tibblin :) alltid lika roligt , även om man bara sitter och pratar ;)
nu ska jag gå o ducha för jag hann inte med de förut :P sen ska jag leta som ett svin efter min kamera sladd har ju äcklig bild brist , har bara bilder från när jag va blond på denna datan :o aja puss sålänge :)


minnen från i sommras :) jag och theres :)

tibblin

sitter i tibbes rum med olle och felix när tibbe o rickard är nere o äter nu :)  
haha skit kul o åka tibbes bil i snö storm med sommardäck ;D
får la se vad som händer nu efter :) blgogar mer senare PUSS!

blir bild på lilla tibbe :D

I can feel your fever, taking over

igår va en dag som jag verkligen skulle vilja ändra på ..
Så mycket som hände på samma gång , de är sjukt  hur man kan sjunka ner i det igen. FAN säger jag bara !
Jag vill inte veta hur de kommer sluta ,för jag vill inte att de ska vara sant!
I´m still their..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu har jag fått mitt svar . De är över ! de gör ont och jag vill inte men sanningen är hård .
Fuck vad jag inte orkar mer asså ..  Kärleken är blind och så kommer de vara ..
Kärlek kommer och kärlek går, de sägs att tiden läker sår,
men känslorna förföljer mig vart jag än går .


tisdag 9 november 2010

vart hemma idag och sovit , nu ska jag gå o duscha sen ska jag plugga lite ..
senare ska jag och pappa åka och hämta farmors bil som varit på lagning ,, gött !
snöar idag , hatar snön men bara för att de är så mycket snö vill ja ut , jag vill ha min systemkamera nuuu!
bloggar mer senare :)



o.c

nu blir de varm oboy med chips o o.c igen :D
puss så länge

snygga bilar :)

nu fick ni lite tips på bilar som jag tycker är snygga ! :)
så jävla snygg bil ! jag skulle lätt kunna ha denna volvo xc90 :)





Eller en volvo s80 :)
http://photos.autoexpress.co.uk/images/front_picture_library_UK/dir_429/car_photo_214713_7.jpg

Eller en vanlig v70 :)
http://images.autobytel.com/view/aic/VOLVO/XC70/wgn/usa_2009_volvo_xc70_wgn_4_x_exfrdrvr75_x.jpg

home from school

nu kom jag precis hem o är inte alls på humör för något jag är trött,hungrig fryser och har mensvärk !
äckel måndag säger jag bara , o ja måste uut i kylan snart igen -.- o så måste jag plugg som ett svin idag med (n)
aja rickard ska hjälpa mig tack (L) nu ska jag äta o sen göra klart matte läxan ! bloggar mer senare ..

köpte ny mascara när ja va o handla med pappa förut men visa bild sen för nu ska jag äta lasagne och kolla o.c :)
http://yourenotinvited.blogg.se/images/2010/season-4-oc-kelly-rowan_74988204.jpg

skolan igen då -.-

sitter här och har precis sminkat mig o ätit frukost , Fan va kallt de är ! fryser ihjäl ju :(
ska snart gå till bussen som går om typ 40 min , ja orkar verkligen inte skolan -.-
vill ha längre lov ! Jaja efter skolan åker nog ja o julia o tränar så jag vet inte om jag hinner blogga :)



i miss the time.
wonder if you will come back.
jag ser cpe ut på bilden ..

godnatt !

nu ska jag gå o duscha sen får ja se vad som händer ..
Godnatt om jag inte bloggar mer idag !


dead by april

http://metalnallen.files.wordpress.com/2009/11/dead-by-april.jpg


Dead by April – Carry Me

en liten bit av låten :
I am still alone turned into stone
Where did you go?
What did you find?
where did all this come to an end?


Dead by April – Promise Me
en liten bit av låten :

Promise me to think of us as a time so wonderful.
Promise me to think of us still bright still colorful.
Promise me to look back at us as a time in your life you enjoyed.

Surrounded by flames everywhere
What I used to be im not even there
The absence of you is killing me,

nya kläder :)

jag hittar inte min kamera sladd så de blir bilder från internet på dom 2 tröjorna jag köpte idag :)


1.




2.



städaaa

usch nu har jag städat hela min garderob ;o asså de e typ som en sån walk in garderob igentligen eller förråd dårå:P men jag har alltid haft så mycket skit där ine så jag knappt får plats med mina kläder och jag har nästan aldrig kunnat gå där ine :p men nu kan jag !:D ja o pappa gick ner med massa leksaker och sånt till källaren oxå :)
skönt o få det gjort .

Nu ska jag packa upp mina väskor och sen visa vad jag köpte idag när jag va i stenungsund med mamma och syster:)


söndag

nu har jag precis kommit hem till min pappa och kopplat in min dator som inte var inkopplad:P
ska snart börja städa garderoben och packa upp alla mina väskor:) så jag bloggar mer om vad som hände igår och sånt sen :)

en jätte duktig 10 åring tror jag de va :O :)

6 november 2010

nu ska jag strax gå upp och fixa mig o sånt för jag mamma o minna ska snart åka och äta midda hos min systers pappa :) sen blir de kalas hos min faster -.- aja de ska bli gott med tårta o sånt o mina älskade kusiner daniel och malena kommer ju vara där ! :D sen får vi se vad som händer ikväll:)

åh jag måste städa mitt rum oxå för de luktar öl (N) hur kul tror ni de är o stå o hälla ut massa ölburkar klockan 4 på morgonen ? hahah DISS på det säger jag bara :P



varför kommer du alltid tillbaka när jag inte vill ha med dig att göra längre ?








min fredaag :)

vilken sjuk fredag säger jag bara ! :P hahah de va jätte mysigt iaf :)
tack till tibbe,felix,rickard,olle,julia,matilda och ellinor som va med :)
hhaha jag och tibbe satt uppe o vänta på simon kl 2 inatt men han ringde klockan halv 4 o då sov vi så  de blev ju aldrig att han kom :P sen så låg felix jätte däckad på halva min säng xd knas !

här e en bild på mig o julia från igår :)

Freeeedaaag !

godmorgon ! :) nu är klockan 12 och jag har precis vaknat :)
sitter och lyssnar på rickards drog låt :P Darin – Lovekiller
ska snart hoppa in i duschen och sen äta frukost och börja städa mitt rum som ser ut som fan ;o efter att olle o felix sovit här :P sen ska jg vänta på att juliagumman ska vakna så vi kan dra ner till kungälv snabbt o sen upp till mig igen :D kanske kommer vara lite dålig uppdatering idag men jag ska försöka hålla den bra ! (Y) :)

bjuder på en osminkad bild på mig (A)
i min systers kläder ;) grymt att hon har såna kläder jag kan ha ;)



En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm...


Fuun !

seriöst jag märkte precis en grej , jag bryr mig inte om hur många som läser min blogg lägre för jag bloggar bara för att jag tycker det är kul , jag kolla precis min statestik  som jag inte kollat sen i lördags eller något visst jag kanske inte har så många läsare men dom jag vet som läser min blogg läser den antagligen för att dom känner mig eller

tycker den är bra även om jag kanske skriver lite mycket om bara mitt liv inte tips och sånt , men som sagt jag har inte tänkt o bli någon stor känd bloggare jag bloggar enbart för de är en syselsättning och det är kul :) sen är de ju självklart kul när man ser att det är många som kollar ens blogg !:)



jag tycker även att det är jätte kul och blogga när man får mycket kommentarer vilket jag inte får (N) haha ! :P
och när jag mår bra som nu så blir jag på blogg humör och kan komma på allt möjligt att blogga om :)
så märker ni att jag bloggar dåligt någon dag har jag antingen inte haft tid eller mår inte lika bra :P


haha lite gullig höst bild :) tänt eld på ett löv (Y)

my heart beats for you...


jag va så nära på att ge upp så nära ! för de kändes verkligen som om inget hopp fanns kvar längre ..
lite över 2 veckor gick utan att ja knappt öppnat min käft , visst några gånger har de hänt  men de hjälpte visst..
så nu ska jag fan skärpa mig och jag kommer inte ge upp hoppet för de kommer alltid finnas kvar hur mycket de än känns som de har försvunnit.. som en vän sa till mig häromdagen '' hoppet är det sista som överger en ''
och en annan kompis sa ''vill man ha något får man kämpa för det ''..  De är fan sant båda två :P


Bilden säger verkligen allt !
vilket jag har väldigt svagt ...

datorn e levande igen ! :D

har varit med rickard tibbe felix o olle efter att dom hämta oss sen drog vi till kyrkan en stund o träffa moa o viccy :) sen drog vi hem till mig o nu sitter jag här själv :) felic hjälpte mig att ominstallera min gammla stationära dator så nu fungerar den lite bättre men vi ska fixa resten i morgon !:)  haha jag är glad för en gångs skull för en väldigt väldigt liten sak men den gör fortfarande att jag blev otroligt glad !:D




i want you back so much..

nu sitter jag med olle o felix o kollar south park as tråkigt -.-
holler på att överföra massa bilder från min gammla dator till en extern hårddisk för felix ska installera om den till mig :) så vi va hemma hos min papppi för en stund sen o hämta lite grejer :)

senare kommer tibbe & rickard o hämtar oss så ska vi fixa lite grejer:) i mon är de fredag TAGGA ! fast inte kul att lovet typ är slut -.-


Olle & Felix

sitter just nu o kollar tv med olle o felix och dom båda har sovit här inatt :)
igår så va jag med dom hela kvällen sen sov dom här :) vi åkte ner till skolan för olle skulle hämta en dosa i sitt skåp :) sen drog vi hem till tibbe en snabbis  och så hämta min mamma oss sen så åkte vi hem till mig o åååt maat ! :D

idag får vi la se vad som händer men ja tror att jag skulle träffa rickard en stund så då följer väl dom antagligen med (Y) hahah man får fan aldrig sova länge när man är med dessa 2 killar ;o la mig 3 och gick upp 10 :o

gammal bild från i sommras:)

sovit länge idag

vaknade typ halv 2 idag  känns verkligen som jag har sovit ut vilket är skit bra men jag är ändå jätte trött ..
jag vet inte vad de e med mig men jag känner mig jätte nere just nu , kanske är för att jag precis vakna eller nått:/
funderar på att dra hem till pappa idag oxå :)

sitter just nu och pratar med moa älskling! :) saknar dig jätte mycket gumman ! vi måste ses snart :)
jag och älskling moa ! <3


i miss you so much that it hurt me
You take me higher than I ever been before...

Tatto´s

jag e fett sugen på att tattuera mig ! :) jag har velat tattuera mig jätte länge! men ja kommer antagligen få vänta tills jag blir 18 om jag inte tjatar på mina föräldrar :)
har tänkt göra de på svanken och ganska lågt ner på magen.
här e några jag funderar på..

hade de inte varit snyggt med en sån här fast lite längre ner ?:)


eller denna på ungefär samma ställe fast oxå längre ner? :)
den ska va åt andra hållet och hoppa uppåt :)

You´re love killer !

nu är jag hemma igen , vi drog hem till mig en stund vid 3 sen drog vi hem till tibblin för de va tänkt att vi skulle med till garaget men de blev inte så :P så vi gjorde annat kul:) Funderar starkt på om jag ska sova snart e skit trött och de kan ju vara bra o sova ut lite på lovet som de inte e långt kvar på ;(

cpe bild , mina ögon har tup svullnat upp vette fan varför :o ?!
haft de i 2 dagar :S

olles place

sitter hemma hos olle med viccy felix o olle och vi alla har sovit här inatt ! :D haft mega kul ! :)
haha felix o olle vakna vid 8 i morse o skulle väcka oss sen stack dom hem till felix o viccy o ja log kvar o sov sen kom dom tbx o skulle väcka oss med höög musik så vi har försökt sova alla gånger vi har kunnat :P

jaja :) igår va jag ju som sagt med dom som jag är med nu plus rickard och tibbe o simon en stund oxå :)
hahah simon som typ döda mig och viccy :o haha idag ska jag fan ta bilder de blir ju aldrig av annars ;)

bild på oss kommer senare:)

cpe bild på mig :P

Cuse your amazing , just the way you are

nu e klockan 5 och jag har fortfarande inte kunnat somna .. min sms kompis somna för en halvtimme sen ungefär :P
min mamma vakna precis för hon ska jobba så ska äta lite med henne när hon duschat och lite sånt , meeeeeeeeeeeeeeeeega hungrig är jag :o sen ska ja fan sova !!
ska kolla klar kungarna av tylösand oxå :)
bloggar mer imon godnatt :)

bild brist !

Fy fan för speglar !

usch vad jag önskar att jag inte såg den filmen precis innan jag åkte hem för nu har jag varit uppe i nästan 5 timmar o försökt sova men jag kan verkligen inte , för de första för ja e rädd för dom äckliga speglarna och för de andra så tror jag att ja har sömn problem eller nått för jag har sovit jätte dåligt på sistonde ... :/

aja tur att man har någon som inte heller kan sova och vara social , smsat med han hela tiden (Y)
och sen e adam social på msn nu oxå:)


RSS 2.0