loved you once, love you still, always have, always will

va ju i stan igår med rickard och kristoffer:) köpte 2st klänningar och ett halsband och jag är helt jävla kär i båda klänningarna ! tack rickard<3 bilder kommer senare för en utav klänningarna ska jag ha på portfoliofotograferingen på söndag:)

idag så ska jag hjälpa rickard med hans bil så den blir klar till lackering någon gång :) hoppas på att vi kommer långt :) senare kanske de blir o dra på fest eller nått får se vad som händer:) bloggar mer senare om jag hinner puss


gårdagens outfit


shut up and drive !

heej alla bloggläsare typ 9st xd jag vet att jag är dålig på att blogga men jag ska försöka bli bättre:)
igår va jag och rickard o hämtade bilen :D bilder kommer ikväll hann inte ta bild på den igår innan det blev mörkt , så nu när rickard slutat jobbet ska vi ta med henne in till stan o så ska jag köpa kläder till min portfoliofotografering som jag har på söndag :)

Det är även första deltävlingen i FACE OF SWEDEN på söndag och ni får jätte gärna skicka några röster till på mig så kanske jag vinner :) här e de ni ska smsa om ni känner för det : ''Face EO-01''  till 72672.

blir ingen bild eftersom jag har rickards data:P

ny medlem i huset :)

vi var o kollade på bilen i måndags och vi ska köpa den och fixa i ordning den så den kommer bli grymt snygg :D taack rickard <3 bild på hur bilen ser ut kommer när vi hämtat den :)

och idag när jag kommer hem så hittar jag en till fågel i buren :D så nu är dom 3 igen, den nya fågeln va en undulat som bara är 10veckor gammal as söt liten prick :D och jag har bestämt att är det en kille ska han heta Zäta ! fräckt eller hur ?

Någon som har bra namn på den ifall de är en tjej ?:)

liten bild på den / det :)

det är svårt att vara normal när hela världen är idioter.

klockan är redan tio i 4 så jag ska ta och börja fixa mig nu sen ska jag fixa lite små saker med rickard o sedan ska vi dra iväg och kolla på en bil :) som jag sedan kommer ta över när jag fått körkort förmodligen :D wiie !  sen får vi se vad som händer med resten av kvällen:)

jag saknar min lilla emma :D<3
suddig bild på mig och emma.


Är man en gång straffad är det lätt att bli Haffad.

fan vilken seg helg , har inte gjort något vettigt alls :p har bara suttit hemma och kollat film och varit med rickard:P
vart på kalas för min kusin oxå det får man inte glömma :)

why is it always me ?

heartbroken again..


Scream

någon som hänger på att dra från sverige , jag orkar inte med folk som går mig på nerverna och speciellt inte du som ska föreställa min familj.. trött på vädret och allt..


ilskan tar över mig snart..

Can't go far but you can always dream

kom hem för exakt en timma sen och har redan hunnit o göra massor :D har duschat,tvättat städat o nu ska jag laga mat :D senare blire o träffa emma rickard och antagligen fler folk :)

igår så va jag med andreas och rickard o de va en mysig kväll med tv-spel och film i regnvädret:)

koncentrerande killar :D

You can never break me down !

nä nu blire dusch sen får vi se vart jag tar vägen :) pusshaj


de hjärta som skulle bli ditt på något vis fryser nu sakta till is.

jag vet inte vad jag ska skriva har inget o skriva längre :S igår kom iaf helen o jennie och väckte mig så fixade vi lite grejer hemma hos pappa senare träffa jag rickard ett tag:)

Nu ska jag gå och äta lite kakor och få insperation till bloggen ! :) pusshaj

det känns som du puttar ut mig ur ditt liv och aldrig mer vill se mig..
Tänk på att jag faktiskt är din dotter , du kan inte välja efter..

Vilken smäll !

sorry för att jag bloggat dåligt dom senaste dagarna men jag, emma och rickard krockade med ett träd i fredags natt så vi spänderade halva natten/morgonen på sjukhuset så vi va hemma hos emma igen runt 5 på morgonen :/ vi hade verkligen änglavakt när det gick såpass bra som det gick ! här kommer lite bilder

vi är med i GT


med den kragen fick jag ligga med i 2,5 timmar när vi kommit in till sjukhuset när rickard bara fick ha den i 10 min -.-


en del är vackra när dom dör.

bakat massor med emma idag och gjort as god mat :D sen fick vi med oss rickard o svampbob o plocka blåbär med oss :D har faktist inte så mycket mer att säga men i mon är det äntligen helg ! Göööött !:D



men vafan hände , åå jag klarar snart inte mer .. Så mycket smärta så mycket att tänka på jag vill bara åka härifrån o vara själv eller med någon som inte påminner mig om allt ...

Anywhere you are, I am near

shit jag har tappat verkligen allt när det har med bloggen o göra jag har försökt o blogga flera gånger idag men har inte kommit på något att blogga om -.- men snart kommer helen (pappas kompis) och förmodligen rickard så ska vi sitta o äta paj :) sen får vi se vad som händer denna onsdag :P


gammal modelbild från the studio, början på förra året.

som att lägga salt i ett öppet sår.

kan du ens föreställa dig hur det känndes för mig när du sa så till mig ? Jag har levt med dig i hela mitt liv och nu är det precis som du tänker bryta allt och lådsas som du inte känner mig längre.. Vi har samma blod ! alla har det svårt ibland men du kan verkligen inte betee dig och du borde lära dig vad man kan säga och inte , för tro det eller ej men du sårade mig så otroligt djupt ... Jag trodde aldrig jag skulle behöva höra något som liknade detta igen men nu så vet jag inte vart jag ska ta vägen , gråten sitter i halsen hela tiden.. Jag trodde du älskade mig , så du har ljugit för mig alla gånger du sagt dom 3 orden plus mitt namn ''Jag älskar dig Emilia'' ??

så många gånger jag förlåtit dig för saker som sätter spår i mig.. Och nu gör du så här mot mig. Räkna inte med att jag tänker förlåta dig denna gången, det har gått för långt nu och du om någon borde veta att man beter sig bättre än så här..


if you start to miss me, remember, i didn't walk away, you let me go.

Fuck off säger jag bara !

kommer blogga ganska dåligt nu några dagar tror jag.

butterfly fly away

vakna precis och ska snart hoppa in i duschen :)  jävla förkyldning som jag åkt på den vill ju inte försvinna :( och jag kan knappt andas eller prata buhu :( så nu ska jag ta och göra ett glas med vitamin vatten. sedan ska jag fixa lite grejer o vänta på emma:D bloggar mer om en stund puss:)

juste jag har glömt att berätta att Emma färgade mitt hår i måndags :D




can't fight this feeling.

nu sitter jag och väntar på julia :) får se vad vi ska hitta på idag men jag vet iaf att jag ska fixa lite smått hemma :)
btw så drömde jag världens hemskaste dröm inatt :o allt kändes så jävla verkligt , inte okej ! skriver mer senare:)

Don´t forget me ..

nu har jag flyttat hem till min pappa igen :) därför jag inte bloggat så mycke för jag har för det första nästan inte varit hemma och när jag väl varit hemma så har jag packat och sovit typ :P

Nu har min vän julia kommit hem igen :D vi måste ses någon dag :)
bild på oss från nyår 2009/2010:)



freedom is something I will never experience

sitter hemma hos rickard just nu och vi ska snart gå och fira hans farmor :) i fredags blev en lyckad kväll då vi firade feix vid elefantbadet och när vi varit där ett tag kom svambob emma bella och malin :)

senare mitt på natten drog ja viccy o rickard till david o sen va allt stul :P så hittade jag min älskade katt oxå :D men mamma släppte ju ut honom på morgonen ...

och ett par timmar ska jag rickard emma o svampbob åka o kolla bio :) puss!


Happy Birthdaaay my friend !

Grattis Felix ! :D hoppas verkligen vi får en kul dag idag och att framför allt du har kul ! :D love you vännen

Bildbomb på mig o felix genom åren :D





NYYYKTEEERT , ELLER ?:P








Nyktert (Y)


Va bara tvungen kolla din min ;D






BTW

jag är frisk nu :) ingen mer bältros !:D

Plaay the moment !

jag lever mitt liv så som jag vill ha det ! så alla som klagar dra er i röven för jag lyssnar inte !
fick en kommentar om mitt modellkontrakt och jag säger bara såhär jag bryr mig inte om alla kan få ett modellkontrakt jag gör detta för att jag brinner för modellandet . Jag älskar det ! jag har drömt om detta hela mitt liv och min dröm är påväg att gå i uppfyllelse så du kan säga vad fan du vill jag bryr mig inte ett skit :D puss !



Oktober 2010








April 2011








RSS 2.0