What if I'm falling for a heartbreaker and everything is just a lie

jag vet inte vad jag ska skriva det är inte min dag iadg , jag blir hur lätt som helst arg och jag har mått skit hela dagen . Sovit hela dagen har jag oxå gjort .. ska ta o duscha nu o sen när mamma kommer blire o åka till vårdcentralen :/ aja ni får ha de gött puss !



3 september & 6 augusti är dagar jag aldrig kommer glömma !

Jag har snubblat runt i hela mitt liv, Inte vetat vilken riktning jag skall gå Benen har fört mig dit dom vill..

... Men nu är de nog ja klarar inte av att fortsätta vara med dig o vara lycklig för stunden , och sen veta att du sårar mig det gör så fukking ont .. Du tror att jag inte vet något du tror du kan hålla det hemligt vill du veta sanningen ? du blir annorlunda när du gjort något jag känner dig så pass bra så jag vet när du inte gjort något och när du har . Men nu tänker jag inte låta detta fortsätta , jag gör de bara svårare för mig själv.




ingen är som dig , du är så speciell du har sina stunder när du är så jätte go och snäll. Mitt hjärta står i brand när vi älskar med varan. Tänk att ja träffa dig de glömmer jag aldrig . för du har satt spår i mig.

Fan vilken nice lördag kväll / natt jag hade !

jag viccy o felix åkte ut till säve på fest hos tommy o jag hade sjukt kul hela kvällen ! :D hur sköna människor som helst :D första gången jag åker på fest när jag bara känner 2 människor som är där :P

här kommer några bilder från igår :)

tommy felix & Philip


victoria philip och jag :)



Jag och min älskling victoria <3


Philip & Jag :)


victoria & philip

dude i totaly miss you

vakna nyss hade en sjukt kul kväll igår med alex,therese,julia felix o tibbe :D men bilvägen hem när man är trött sitter tre idioter till killar o skriker så högt dom kan (Y) nu blire duschen senare idag blire o dra på partey i stan (Y)
typ första gången på evigheter jag inte vaknar bakis efter ja druckit :)


The heart is pumping for my life

sitter hemma hos tibblin med felix medans dom andra äter och mitt abbunemang har precis spärrats för att jag ringt för mycket:(:(:( paaanik :( men nu kom dom upp igen , får se vad som händer idag, va i stan förut o köpte ett par nya jeans :D wiie ! bloggar mer senare eller i mon de e ju helg puss !


mot skolan

nu sitter jag och fixar mig inför skolan -.- aja tur att jag bara har 2 lektioner idag ÄD hehe. jag hatar o vara lactos intolerant ! jag drömde världens sjukaste dröm inatt :o helt seriöst det var som om den var sann men det vet jag att den inte är för du skulle ALDRIG börja gråta för en sak o sen att vi står o håller om varandra och bara gråter och att vi inte vet hur vi ska göra seriöst va fan ? xd


Tibblin

sitter hemma hos kristoffer och pratar med honom :) har as ont i mina ben som jag alltid har efter restauragdagarna :P men de va en sak som va positivt idag och de va att vi va snabba i varmköket för en gångs skull vi brukar alltid vara sist :P och vi hade en snygg vikarie ;D haha nu ska jag skriva rent en svenska grej sen får vi se vad som händer bloggar antagligen senare puss! :)



Godnattisch

kom nyss hem men nu blire fan sova annars somnar jag aldrig (n)  godnatt bloggar när ja kommer hem från restaurangdagen i mon puss


ändring på g

nu ska jag göra lite ändringar på min blogg och hoppas på att de blir bra , har även en ny header som väntar , funderar även på att testa att göra en egen nu när jag har ps :P vi får se lite vad som händer:) puss sålänge:)




Kiss me gently, like Always, Hold me, love me♥

sitter här hemma nu har haft rast sen klockan 12 och nu börjar jag om en timma (halv 3) mamma hämtade mig efter engelska lektionen så åkte vi till city gross o handla o träffa min kära pappa som jobbar där :D sen åkte vi hem o åt mat:D nu ska jag snart sno lite tårta från igår sen blire väl att åka tillbaka till skolan (Y) och jag har förbättrat min frånvaro med mer än 25 % nu greaat :D



sjukt att låten är så sann men ändå inte..

Du försöker hitta skäl att stanna kvar

Han var ju snäll ett tag, hans familj är underbar

Ni har lånat pengar och köpt en lägenhet

Han vet saker om dig som ingen annan vet

Ni har varit tsm i mer än 4 år

Ni har vuxit ihop och delar samma sår

Så du blundar och låtsas att du inte ser

Att alla brister som han har bara blir fler


Du ska veta att du är värd så mycket mer
Han ljuger för dig och han sårar sig
Så lämna honom nu
Åh jag vet att det är svårt att vara själv
Men han ger dig ingenting du vill ha så lämna honom nu

Du kanske funderar på alla minnen som ni har

Du är rädd att han ska gå så du blir ensam kvar

Han är inte samma kille som förut
Jag vet att du vet att det måste få ett slut



detta är vad dom flesta säger, de kanske är delvis sant men
jag står fortfarande för vem jag älskar vad som än har förändrats med honom..



i hate the way you lie.

seriöst ?! den drömmen hade ju något att säga mig men undra vad? seriöst jag bara grät och grät .. haha vakna nu och har sovit sen klockan halv 10 e fortfarande sjukt trött :o men ja måste börja fixa lite här hemma nu och äta för jag är sjukt hungrig :P



mammi fyller år idag <3

igår när man kom hem från tibblin så ser man att de brinner hos grannen lyckat känner man då (Y) precis när mamma börjar banka på deras dörr så går brandlarmet igång , men ingen kom till skada och de va inget som brann upp bara duken som blev lite förstörd  :P

nu sitter jag hemma efter ha blivit utkastad från första lektionen , idag blire plugga ihjäl sig , ska ha klart en grej tills på fredag o sen lite annat :P senare blire o fira min mamma som fyller år idag grattis till henne :)



gammal bild från i sommras på mig o mamma :)


älskar dig!

fick precis veta att min farmor ligger på akuten :'( hoppas inte du skadade dig för mycket farmor :(


måndag !

glömde blogga igår och i lördags hade jag massa annat för mig efter första inlägget :P  men i lördags va jag med viccy,matte,tildah,rickar emil och erik :) jag och victoria hade sjukt roligt :D kommer bilder som vi tog sen när jag lagt  in dom på datan ! :)

snart ska jag träffa felix o han hade tydligen en hemlig sak till mig ? undra vad de är :P sen får vi
se vad som händer senare idag , sjukt skönt o sluta tidigt idag iaf , de dåliga är att ja måste plugga har prov på onsdag -.-



If it makes you happy, It can't be that bad.

nu har jag preics duschat o vaknat o sånt o hoppas på att viccy slutar vara så seg o kommer snart så vi kan hitta på något kul idag :)Hade en jätte mysig kväll igår med stefan victoria rickard och erik :) med film godis o massa annat kul:)



seriöst man ser på bilen hur lyckliga dom är . Jag känner en person bara EN som jag kan känna mig så lycklig med .
jag hoppas jag hittar någon en dag som jag kan känna mig lika lycklig med som är lika lycklig med mig.


love the pic

nu blire dusch o sen äta o så hoppas jag på att tiden kan gå lite fortare :) är bjuden på fest ikväll men vet faktiskt inte om jag ska gå :P vi får se vad som händer ikväll o sånt:) puss sålänge


så fin bild!



hmm ?



Kan man stuka en armbåge ?


de visste ni inte




* i hela mitt liv har jag varit rädd för att växa upp.

*Jag har en enorm räddsla för att vara ensam i stora folkgrupper .

* Jag har alltid velat ha en hund i hela mitt liv men aldrig haft en.

*Jag brukar gömma pengar som jag får i tex födelsedagspresent o sen blir jag överlycklig när jag hittar dom som idag :D

*Jag gjorde jätte sjuka grejer när jag va liten som tex:  när min mamma fråga vad jag gjorde så sa jag att jag inte hade en kula i örat fast jag hade de, ja la mig alltid under vagnen o kom inte loss sen , och min mormors hund fick aldrig ligga i sin hundkorg ja skulle alltid ligga där så ja putte bort hunden om den låg där.

now I get tired, but it's so hard to let go of someone you love so much♥

kul o komma hem o inte vara helt nykter men samtidigt börjar man bli bakis  (Y) HAHA !
jag hade en rolig kväll med linda sen när hon drog åkte jag tillbaka till festen o va social med massa gammla klasskompisar :D o nu tror jag att jag har stukat min armbåge med del blåtyran jag har där och så ont som ja har (Y) kul att typ 10 st fulla människor ramlar över mig när jag satt på en stol xd

aja får se vad som händer nu innan rickard slutar för sen ska ja träffa honom :)


jag och min kusin filip:)

För att få gjort det du vill måste du gå din egen väg utan rädslor.

vakna för ett tag sen o nu sitter jag här o gör en ny spellista på spotify :D fan vad jag e partysugen har vart de i en veckan nu (A) tur att ja o linda ska iväg ikväll :D men snart tror jag julia kommer hit så ska ja hon o mamma åka o sola sen ska vi fixa lite stuff o sånt :D bloggar mer senare puss!






Blev hjälplöst förälskad och obeskrivligt tagen .

vakna precis igen , de va hur gött som helst o sova till kvart i 2 :P men de är okej bara för att ja va hos läkaren klockan 8 imorse :P får se vad som händer idag kanske skulle träffa patricia en stund får la se:)
nu ska jag göra mat om jag hittar något att göra sen blire duschen (Y)



jag önskar det var lättare ..För jag älskar dig !





I do not want to hear you say go, but maybe it's the best ..

felix olle o elmil var här förut en stund och när dom skulle hem hade jätte brottom till bussen skulle ju olle in på toa o pissa först så hör man honom ropa ''FAAAN!'' från toan så hade han tappat sin baconost han hade i jackfickan i toastolen innan han hade hunnit o spola han ba : emilia snälla kan du inte spola ner den bara ?!
Neej de blir stopp i toan så du får allt ta upp den ;)

så nu kom jag precis in från o träffat rickard en stund , får hoppas på att kvällens planer blir som de e tänkt ..

har inget mer och säga mer än att jag är jävligt nervös ..
this gonna be the end i think ..



Didn't you ever realize how I'd do anything for you? There wasn't a moment that I wouldn't drop everything just to run to you. Just to be with you. Just to see you again.

känner mig jätte duktig för jag pluggade faktiskt igår gjorde klart lite matte och svenska (Y)
Men jag fattar inte jag har lov men ändå vaknar jag så tidigt :o i morse vakna jag kvart i 9 o hade haft en as hemsk mardröm sen vakna jag gråtande vid 11 och kunde inte somna om ..  Får se vad som händer idag men jag hoppas på att jag ska träffa stefan en stund .






jag sa en gång att jag kan vänta en evighet på dig om jag vet att du kommer till mig men jag vet inte om du tänker komma till mig längre så jag tror inte jag tänker vänta längre du får bevisa att du vill något med detta oxå för jag har snart försökt visa dig i ett år ! Jag kämpar så mycket men  du märker inget . de är ju dig jag älskar över allt annat .
och jag fattar inte hur du kunde göra så ? jag har tänkt på de sen i fredags när du sa de men efter igår har jag inte kunnat blunda utan att ja tänkt på de och de gör bara ondare och ondare för varje gång..

you are my brothers forever ♥

än sålänge har min dag varit helt okej , men vad skulle jag göra utan Rickard & Kristoffer ?
fan vad jag är glad att jag har er båda , så mycket som ni hjälpt mig med och att ni alltid finns där ♥
kvällen slutade ganska sjukt nu hoppas jag bara på att de sista ikväll ska hända :) men bloggar mer senare eller i mon puss!


happy valentines day ♥

glad alla hjärtans dag på er men jag tror dock inte min dag kommer sluta som jag hade tänkt men vi får väl se .
vakna nyss o jag hade verkligen tusen sjuka drömmar inatt :P  vet inte vad jag ska skriva mer men nu ska jag äta frukost o sen vet ja inte vad som händer .





Jag går bredvid men halkar efter
Jag orkar inte springa mer
Försöker visa dig med blicken
men det är inte mig du ser.

There's a boy I know, he's the one I dream of.

hemma igen och de är gött ! kom precis hem från tibblin nu och är jävligt trött , åkt 4 timmar i tåg plus 1 timma buss för att komma hem :o sen har jag inte sovit så mycke i helgen så de är gött att ja har lov i en vecka nu så man hinner vila ut sig :D Men nu blire duschen o sen film :) puss !


bildbrist

uppdate in Enköping

kom hem 02.11 igår och gick upp 07.00 i morse och sen började vi åka till enköping snacka om att jag var trött :o
men de va gött att man fick sova i bilen i 6 timmar ;) så nu har vi varit på kalas hos min kusin och nu sitter vi hos min mormor där vi ska sova :P snart blir det tårta för andra gången idag :P har precis beställt resan hem i mon :) tåget går klockan 10 och jag är i göteborg 13.57 :) så ja får se om jag har internet på tåget eller om jag inte har det:P puss !


En bild på mina vackra kusiner:D

2 låtar jag verkligen hatar ! jag älskade dom i början men nu hatar jag dom !

jag drogade låtarna i början men nu när jag hör den mår jag bara dåligt och får massa minnen från en dag jag verkligen ångrar att allt hände .. åh jag blir så arg jag fattar inte inte att allt blev så konstigt .. Bara för att vi skulle dygna, jag skulle lagt mig ja skulle inte varit vaken !!!


den första klarar jag inte av , men den andra älskar jag texten på för det är så jävla sant men jag hatar den för alla minnen av den ..








Så starka känslor, så djupa tankar, så obeskrivliga ting som inte ens kan beskrivas i ord.

några dagar sen jag bloggade nu men jag har inte haft tid o blogga har gjort massa annat sen har jag kanske inte haft lust :P jag har igentligen inte lust o blogga nu heller för det är INTE min dag idag .. Snart ska jag träffa rickard o så får vi se vad som händer idag , men i mon drar jag 08.00 till enköping och kommer med tåget hem på söndag så de blir nog inte så mycket bloggande förres på söndag :P

så jävla gött att det är lov nu !


Men jag vill bara säga grattis till Kristoffer som fyllde 19år igår ! hoppas du hade en bra dag :D

söt bild :D

There's so much going on it gets hard to breathe.

sitter på en matte lektion jag igentligen inte har men hällre de än o sitta själv o dö i 40 min :P
blev utlängd från idrotten förut för att läraren inte respekterar mig :o så har haft rast  sen klockan 10 tills nu när jag gick på en lektion ja inte har (Y)  har ingen aning om vad som händer idag vet bara  att nu blev jag väldigt trött och har bara en lektion kvar :)


you are fucking perfect to me baby!

här sitter jag och har precis duschat ska snart hämta något att äta och sen plugga lite :) jag fick reda på idag att jag kommer klara mitt matte betyg och kommer få gå i HR i 2an :D ja blev sjukt glad när min lärare sa det ! :)
Sen så har jag börjat snacka med cissi älsklingen igen de va seriöst typ ett halv år sen vi träffades sist och ingen av oss har kunnat då vi bestämt men nu ska vi träffas pålovet ! och jag hoppas verkligen att vi gör de !:) love you (L)



hahah mongobild på mig ;)

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

det finns mycket saker jag oroar mig för .. För jag är hela tiden rädd att förlora alla mina underbara vänner och speciellt en person som betyder mer än bara en vän för mig .. Jag är orolig för att jag ska bli sämre , jag vill inte bli sämre än jag redan är ..  resten går jag inte in på ..

pictures of you , pictures of me Hung upon your wall for the world to see

har inte orkat och inte haft tid att blogga i helgen har gjort massa annat , hela dagen igår kollade jag på film men jag var för lat för att blogga :P Nu sitter jag här hemma och väntar på svar om jag kan träffa några kompisar , har precis sovit  i en timma och 20min as gött ! hoppas bara jag kan sova senare:)



i wish and wish but nothing happens..


Baby can you see the real me?

visst är jag duktig de första jag gör när jag kommer hem är att plugga (Y) ska göra klart en grej i svenskan sen ska jag baka bullar med mamma :D sen blire o städa rummet o så kommer felix om ett tag oxå sen får vi se om man kanske skulle träffa rickard o viccy om hon hade tid , maybe stefan ;) hörs om en stund puss!


Jag har snyggaste bakrundsbilden på min dator/tv ! :D

Ni betyder mest !!♥♥




skolan

sitter på engelska lektionen nu sen har jag 2 lektioner till o så e de heeelg :D vad jag har längtat  ! 
åkte i stans fulaste bil till skolan i morse hAHA fattar inte att du kan åka runt i den rickard haha ! hoppas du pajjar den igen ;P får se vad som händer idag men bloggar när jag kommer hem kisses !



2010

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja

2. Höll du några av dina nyårslöften? tror inte jag hade några

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej

4. Dog någon som stod dig nära? Ja..

5. Vilka länder besökte du? bulgarien

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? Inte vad jag kommer på nu

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?  10 juli,16 juli , 6 augusti ,23 augusti ,3 september, 19 december , 24 december

8. Vad var din största framgång 2010? att jag kom in på en linje

9. Största misstaget? att ja inte tänkte mig för.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? jaoo

11. Bästa köpet? ingen aning

12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder,mat och dricka

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Waka waka, Bumpy Ride , party like a rockstar , här kommer rebecca

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
både och..

16. Vad önskar du att du gjort mer? Skött mig i skolan

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Bråkat med mamma

18. Hur tillbringade du julen? först med min släkt, sen med tibblinarna & stefan

19. Blev du kär i år? Ja

21. Favoritprogram på TV? Andra avenyn,riverside

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? Ja

23. Bästa boken du läste i år? syskonkärlek

24. Största musikaliska upptäckten?

25. Något du önskade dig och fick? Ja

26. Något du önskade dig men inte fick? aa

27. Årets bästa film? avatar

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? fikade med familj och vänner sen va jag med massa underbara människor

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Jaa

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?

31. Vad fick dig att må bra? mina vänner

32. Vilken kändis var du mest sugen på?

33. Vem saknade du?
cecilia

34. De bästa nya människorna du träffade? när jag började umgås med kristoffer och dom som mest , när jag lärde känna Reimer,stefan och Rickard

Det är dig mitt hjärta slår för.

vissa dagar känns det som jag skulle kunna lämna dig men jag skulle aldrig kunna se dig med någon annan även ifall jag skulle ha någon annan.. vissa dagar kan jag inte sluta tänka på dig , vill bara ha dig nära mig , kunna krama dig och kalla dig min !    Jag tror aldrig jag skulle klara att lämna dig.

ibland önska jag att du visste hur jag känner mig när jag är med dig. Jag är lycklig även om jag är ledsen bara jag är med dig..Seriöst du får mig att känna mig betydelsefull. det finns så mycket jag vill säga så att du ska förstå.

Du verkar ju redan veta det mesta , men jag fattar ändå inte ? varför ska det vara så komplicerat ?


Varför skriver jag det här? jag vet att du kan läsa det . Fast jag tror dock inte du kommer göra det.


Ny TV

mötte felix i kungälv så han drog oxå med in till stan :) jag hittade inget men jag fick köpt min kära tv som min mamma lovat mig att köpa i ett år och bara för att hon lovat mig det så länge så sa hon att hon skulle köpa  en fin byrå jag kunde ha tv på ;D så jävla glad är jag nu !:)

trött som ett as ligger jag och kollar film o pluggar nu. :P

typ så här ser min tv ut:)

2 februari 2011

nu drar jag snart in till stan med patricia sötnos ! och sen när mamma har slutat så ska jag möta upp henne och köpa min tv (A):D så jag bloggar mer senare när jag kommer hem kyssen !



Nothing last forever, I wish that I could stay

kom nyss hem och har precis stor handlat mat med mamma :) haha vi handlar som om vi vore 5 pers i familjen fast vi bara är 3 varranan vecka :P nu blire duschen o sen plugga och ringa massa o äta sen får vi se vad som händer och vad klockan blir när jag är klar , lägga sig tidigt idag blire oxå ! pusshaj så länge :)


school

sitter i skolan på min sista lektion nu :) livsmedleshygien !  fick vg på en hemma uppgift jag hade gjort wiie :D
venne va jag ska skriva mer men bloggar när jag kommer hem igen :)


RSS 2.0