filmtips !

om ni vil se några riktigt bra filmer borde ni se alla step up filmerna. Step Up är en amerikansk romantisk dansfilm från 2006. Alla filmerna är riktigt grymma tycker jag, plus att det är grym musik i alla filmerna och i 3an så rös jag när jag såg alla stegen o sånt för det är så grymt fräckt ! :D


1an


Filmen handlar om killen Tyler Gage Tatum). Efter att tillsammans med några kompisar ha brutit sig in på Maryland School of Arts och vandaliserat, får Tyler som samhällstjänst att jobba i skolan för att betala skulderna. En dag ser balettdansösen Nora Clark (Dewan), en elev på konstskolan, Tyler dansa i parken. När hennes danspartner skadar sig och Tyler erbjuder sig hjälpa henne inför årets stora dansuppvisning, accepterar hon erbjudandet.




2an

Den handlar om Andie som börjar på MSA. Där möter hon Chase Collins. Tillsammans startar de ett gäng som ska uppträda på danstävlingen The Streets. På skolan möter hon även Moose och de blir mycket goda vänner.



3an
En sammansvetsad grupp av streetdancers i New York slår sig samman med nykomlingen Moose och tillsammans kämpar dem mot de bästa hip hop-dansarna som kommer förändra deras liv för gott.

Poster Step Up 3D (2010)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0